aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Συν δύο παίκτες με τον Απόλλωνα

ΑΕΚ: Συν δύο παίκτες με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ευχάριστα νέα στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Τόσο ο Ιβάν Τρισκόφσκι όσο και ο Νάτσο Κάσες προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό και είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η επιστροφή του Σκοπιανού επιθετικού είναι κάτι παραπάνω από σημαντική μιας και η ομάδα της Λάρνακας στα επτά παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε στη φετινή σεζόν δεν έχει κερδίσει.

Κάτι που προφανώς δείχνει πόσο σημαντικός είναι και πόσο πολύ επηρεάζεται η ομάδα όποτε το όνομά του βρίσκεται στο απουσιολόγιο. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια, η ΑΕΚ σκόραρε μόλις στα δύο. Το γεγονός ότι είναι έτοιμος, θα τον φέρει αυτομάτως στο αρχικό σχήμα με τον Απόλλωνα. Το ερωτηματικό είναι αν θα μείνει ο Τολεμές στον πάγκο ή αν θα τοποθετήσει ο προπονητής της ομάδας τον Τρισκόφσκι λίγο πιο πίσω. Ως «καθαρός» επιθετικός είχε εξαιρετικά ποσοστά σκοραρίσματος και αυτό δίχως αμφιβολία είναι κάτι που ο Ιδιάκεθ θα βάλει στη ζυγαριά.

Στα πολύ ευχάριστα για τον Βάσκο τεχνικό είναι ότι ο Ακοράν έχει ανεβάσει αισθητά ρυθμό, χθες ακολούθησε μεγάλο μέρος της κανονικής προπόνησης και είναι πιθανό μετά από καιρό να βρεθεί στην αποστολή. Ατομικά προπονήθηκε ο Τέτε που μάλλον θα μείνει εκτός, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Ίγκορ.

Για την ΑΕΚ η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου αποτελεί μονόδρομο μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική. Θέλει το τρίποντο για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλειες της ΑΕΛ και να βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία εξασφαλίζει στα σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ιδιάκεθ αναμένεται να επαναφέρει το 3-4-3 μιας και την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε με 4-4-2 και η ΑΕΚ πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση. Ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του Ίγκορ, με τον Τρουγιόλς να είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ