aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στοπ στις «παρενέργειες» με… νέους συμμάχους

ΑΕΚ: Στοπ στις «παρενέργειες» με… νέους συμμάχους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Κάθε αρνητικό σερί που μεγαλώνει δημιουργεί «παρενέργειες», που οποιοσδήποτε προπονητής δεν θέλει να βρίσκει μπροστά του. Γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή ελπίζει πως απόψε (19:00, Cytavision 1) θα δοθεί τέλος από την ΑΕΚ, που θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα στο Μακάρειο.

Τρεις ήττες (από Ομόνοια 0-3, ΑΕΛ 1-3, Ένωση Νέων Παραλιμνίου 1-2) και μία ισοπαλία (ΑΠΟΕΛ 1-1), κάνουν τέσσερα ματς δίχως τρίποντο και για ομάδα υψηλών στόχων είναι πολλά. Επίσης, ενδεχόμενη επιστροφή στη Λάρνακα με τρεις βαθμούς θα φέρει τη μείωση στους πέντε από την ΑΕΛ, που βρίσκεται στην υπό προϋποθέσεις προνομιούχα τέταρτη θέση.

Γι’ αυτό και ο Κύπριος κόουτς περιμένει ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί με διαφορετική νοοτροπία σε σχέση με το παιχνίδι στο ΓΣΠ.Ο ίδιος έκανε λόγο για «κενά» διαστήματα στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του που κοστίζουν, εννοώντας την έλλειψη συγκέντρωσης.

Όπως για παράδειγμα όταν μετά από πολύ κόπο «ξεκλειδώθηκε» η άμυνα του ΑΠΟΕΛ από τον Ιβάν Τρισκόφσκι και δευτερόλεπτα αργότερα τιμωρήθηκαν από τον Βίκτορα Κλωναρίδη, καθώς προφανώς έμειναν ακόμα στους πανηγυρισμούς.

Σύμμαχος του Αυγουστή στην προσπάθεια για βελτίωση ίσως αποδειχτούν τα νέα αποκτήματα. Ζοέλ Μολ και Κεβίν Λαφράνς είναι διαθέσιμοι και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, όπως και οι άλλες δύο χειμερινές μετεγγραφές, Φρέντρικ Χάουγκεν και Νιλς Σούτερντεν. Αμφότεροι δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο εξ αναβολής ματς με τους γαλαζοκίτρινους, ενώ επιστρέφει επίσης ο Στεφάν Σπιρόφσκι.

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τζοάν Τρουγιόλς και Χοσέ Ναράνχο, οι οποίοι έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Όσο για τον Χοσέ Φερνάντεθ, τραυματίστηκε στη μύτη κατά την προχθεσινή προπόνηση και δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ