aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στόχος το αλάνθαστο σερί

ΑΕΚ: Στόχος το αλάνθαστο σερί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με την ΑΕΖ και μόνο απασχολεί ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοικούντες και κόσμο της ΑΕΚ. Η αύρα που υπήρχε από την πρεμιέρα στο «ΑΕΚ Αρένα» έχει κοπάσει. Το μυαλό όλων είναι στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στο Παφιακό για να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, φθάνοντας στο οκτώ στα οκτώ.

Και από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι λογικό ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ να σκέφτεται το ροτέισιον για να διαχειριστεί κατάλληλα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Ακολουθεί και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ μετά από μια αγωνιστική στο «ΑΕΚ Αρένα» και ο Ιδιάκεθ θέλει να έχει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση και έτοιμους για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Προέχει όμως το ματς με την ΑΕΖ και εκεί είναι που αναμένεται να προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση διεκδικούν οι Τρουγιόλς, Χαραλάμπους, Μπόλιεβιτς, Τέτε, Χαραλαμπίδης και Εγγλέζου. Ποδοσφαιριστές που μπορεί να μη θεωρούνται βασικοί, όμως ο Ιδιάκεθ τους θεωρεί απαραίτητους στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην πρώτη θέση αλλά και ταυτόχρονα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το ματς με την ΑΕΖ μπορεί να φαντάζει εύκολο για την ομάδα της Λάρνακας, όμως ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του πως κρύβει παγίδες και επιβάλλεται να είναι σοβαροί. Το γεγονός ότι, η ΑΕΖ έχει δεχθεί κάποιες βαριές εντός έδρας ήττες δεν αποπροσανατολίζει τους Λαρνακείς.

Άλλωστε, στόχος είναι το οκτώ στα οκτώ έτσι ώστε η ομάδα να πάει αλάνθαστη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Εκεί η ΑΕΚ θα προσπαθήσει, με «όπλο» την έδρα της, να δείξει τη δυναμική που έχει ως ομάδα και να φωνάξει πόσο απαιτητική είναι στην τρέχουσα σεζόν για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ