aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στοχεύουν σε περισσότερους Κύπριους

ΑΕΚ: Στοχεύουν σε περισσότερους Κύπριους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την προσθήκη του Ανδρέα Μακρή και την επιστροφή από τον δανεισμό στον Απόλλωνα του Μάριου Αντωνιάδη, στην ΑΕΚ έχουν εκφράσει την πρόθεση για περαιτέρω ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στην ομάδα.

Ασφαλώς, δεν πρόκειται να κάνουν μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής. Αξιολογούνται ποδοσφαιριστές και όταν κριθεί ότι κάποιος εξ αυτών πληροί τις προϋποθέσεις, τότε θα κινήσουν τις διαδικασίες. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής Αρνάλ Κόντε «ξεσκονίζει» την αγορά, συγκεντρώνει στοιχεία για ποδοσφαιριστές που προτείνονται και πράξει αναλόγως.

«Για τον Έκτορ Χέφελ δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη, είναι ανοιχτή η πρότασή μας», διευκρίνισε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Μοϊσόφ: «Έχουμε υποβάλει πρόταση στον παίκτη με βάση τα νέα οικονομικά δεδομένα. Θεωρεί ότι η πρόταση δεν τον καλύπτει οικονομικά και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ