aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στο «Olympic» θα βάλει τις βάσεις…

ΑΕΚ: Στο «Olympic» θα βάλει τις βάσεις…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες στο κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού στην ΑΕΚ, όμως ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον των Χόρχε Λαρένα και Νάτσο Κάσες. Η τροπή που θα πάρουν οι δύο πιο πάνω περιπτώσεις αναμένεται να κρίνουν και το πλάνο του Μουρίγιο όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας θα προκύψουν νεότερα και εξελίξεις, μιας και η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει. Ήδη χθες η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας θα μαζευτούν για πρώτη φορά στις 17 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι έχουν άλλες τρεις εβδομάδες άδεια για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Με το που επιστρέψουν στα βοηθητικά του ΑΕΚ Αρένα αναμένεται να ενημερωθούν για τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ που θα γίνουν, ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για την πρώτη επίσημη προπόνηση και τον αγιασμό.

«Από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στην Πολωνία και στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Olympic Hotel» στην πόλη Βρόνκι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο La Bella Tours. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Πολωνία, η ομάδα θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Οι αντίπαλοι στα φιλικά θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το πρώτο φιλικό της ομάδας του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου με αντίπαλο τη Βίσλα Πλοκ, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα τρία φιλικά στις 27 και 30 Ιουνίου, όπως και ένα ακόμη την 1η Ιουλίου. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ομάδες μιας και δεν έχουν «κλείσει» οριστικά όλα τα φιλικά προετοιμασίας και γίνονται ακόμη επαφές και διαβουλεύσεις. Στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει κάποιες ποιοτικές ομάδες, ώστε να τεστάρει δυνάμεις. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος επίσημος αγώνας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένος στις 11 Ιουλίου, δηλαδή δέκα μέρες μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ