aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στην… πρίζα για τους Μιγκέλ Γκονθάλεθ και Νάντο Γκαρσία

ΑΕΚ: Στην… πρίζα για τους Μιγκέλ Γκονθάλεθ και Νάντο Γκαρσία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με το Παραλίμνι που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου». Ο Τζοάν Καρίγιο έχει ενημερωθεί επισταμένως για το αγωνιστικό προφίλ του επικείμενου αντιπάλου και καταστρώνει το πλάνο του, γνωρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν δύσκολη αποστολή το βράδυ της Παρασκευής.

Η Ένωση βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να επαναπαυτούν. Δίνει έμφαση στο τακτικό κομμάτι, σε μία προσπάθεια να αφομοιωθεί η αγωνιστική φιλοσοφία του και προσδοκεί ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει λιγότερα νεκρά διαστήματα σε σχέση με το προηγούμενο 90λεπτο, φτάνοντας εν τέλει σε ισορροπημένη εμφάνιση. Μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ασφαλώς θα διατηρήσει τους Λαρνακείς στην κορυφή και, παραλλήλως, θα προσδώσει επιπρόσθετη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ο Τζοάν Καρίγιο, που θα μιλήσει αύριο το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, περιμένει για να διαπιστώσει κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι οι Μιγκέλ Γκονθάλεθ και Νάντο Γκαρσία. Οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν «παρών» στην αγωνιστική σκακιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ