aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Στην Ιρλανδία ο Κίβενι με τις «ευλογίες» των κιτρινοπράσινων…

ΑΕΚ: Στην Ιρλανδία ο Κίβενι με τις «ευλογίες» των κιτρινοπράσινων…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την τύχη του στην Ιρλανδία δοκιμάζει τις τελευταίες μέρες ο Τζόρντι Κίβενι. Ο Άγγλος επιθετικός που τέθηκε εκτός πλάνου στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, περνά από δοκιμαστικά στην Ντέρι Σίτι και εάν ικανοποιήσει, τότε θα προστεθεί στο ρόστερ της. Ο προπονητής της Ντέρι, Νέκλαν Ντέβιν, έμεινε εκ πρώτης ευχαριστημένος με αυτά που είδε από τον 20χρονο.

Στο φιλικό ματς κόντρα στην Ντάντολκ, μάλιστα, πήρε χρόνο συμμετοχής και είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας. Εντός των ημερών θα σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον Κίβενι και θα ενημερώσει τη διοίκηση κατά πόσον θα προχωρήσει τις διαδικασίες. Εννοείται πως ο ποδοσφαιριστής εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση της ΑΕΚ ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Κίβενι, εντάχθηκε πέρσι στο ρόστερ των Λαρνακέων. Συμμετείχε στις προπονήσεις και σε φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που έγινε στην Πολωνία, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα τις προπονήσεις. Ο Νταβίδ Κανέδα ανεβάζει το ρυθμό εκγύμνασης ώστε σταδιακά να προετοιμάσουν τους παίκτες ενόψει του δεύτερου σκέλους προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κακοπετριά. Το ερχόμενο Σάββατο, προγραμματίστηκε αγώνας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ