aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Σπόλιαριτς ο 10ος!

ΑΕΚ: Σπόλιαριτς ο 10ος!

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ματίγια Σπόλιαριτς. Η διοίκηση των κιτρινοπρασίνων τον ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωση για τις υπηρεσίες του. Είναι η τέταρτη σημερινή ανακοίνωση αποχώρησης ποδοσφαιριστή, μετά τους Θωμά Ιωάννου, Μάριο Αντωνιάδη και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Προ ημερών αποτέλεσαν παρελθόν οι Ντανιέλ Μοϊσόφ, Τόνιο, Ζοέλ Μολ, Φλοριάν Τολεμές, Κέβιν Λαφράνς και Χόρχε Ναράνχο. Σύνολο, δέκα ποδοσφαιριστές και ο Τσάβι Ρόκα συνεχίσει ακάθεκτος το ξεσκαρτάρισμα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Matija Spoljaric.

Ο Matija τις δύο τελευταίες σεζόν που βρίσκεται στην ομάδα μας κατέγραψε 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και 1 στην Ευρώπη.

Toν ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ