aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Σκέφτεται μόνο μολδαβικά

ΑΕΚ: Σκέφτεται μόνο μολδαβικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από σήμερα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Πετροκούμπ. Χθες οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό και απαραίτητες ανάσες μετά και τις δύσκολες προπονήσεις στην Πολωνία και από σήμερα πιάνουν δουλειά έχοντας κατά νου μόνο το ματς με τους Μολδαβούς.

Το Σάββατο ο Βάσκος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει πρόβα τζενεράλε στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας που θα γίνει στις 18:30 στο «ΑΕΚ Αρένα», μιας και αναμένεται να δοκιμάσει βασική ενδεκάδα, αν και ήδη σε μεγάλο βαθμό έχει κατασταλάξει στις επιλογές του. Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να παρευρεθεί και να προπονηθεί για πρώτη φορά ο Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και θα πιάσει αμέσως δουλειά. Μάλιστα, πολύ πιθανό να είναι κανονικά στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με την Πετροκούμπ.

Από εκεί και πέρα, ο Άντερ Μουρίγιο συνεχίζει το ψάξιμο για ποιοτική ενίσχυση. Θέλει οι παίκτες που θα έρθουν να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Το γεγονός ότι υπάρχει μικρή καθυστέρηση δεν είναι κάτι που προβληματίζει. Και αυτό γιατί ο βασικός κορμός υπάρχει στην ομάδα και οι κινήσεις ενίσχυσης είναι λίγες.

Επομένως, είναι λογικό ότι ο Μουρίγιο δεν θα βιαστεί για να κλείσει παίκτες εδώ και τώρα αν δεν είναι 100% σίγουρος. Θέλει να ψωνίσει από το πάνω ράφι και οι κινήσεις ποιότητας θέλουν υπομονή και σωστό χειρισμό. Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ακραίου επιθετικού είναι στις προτεραιότητές του. Υπάρχει όμως πρόθεση και για περαιτέρω ενίσχυση, είτε με παίκτες κάτω των 22 είτε και με κάποιον άλλον Κύπριο, αν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση. Όλα είναι ανοικτά και από τη στιγμή που υπάρχει μπόλικος χρόνος ακόμη, ο Μουρίγιο θέλει να «χτυπήσει» όταν θα είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ