aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Σε δύσκολη θέση ο Ιραόλα, σύντομα αναμένονται εξελίξεις

ΑΕΚ: Σε δύσκολη θέση ο Ιραόλα, σύντομα αναμένονται εξελίξεις

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά από το παιχνίδι με τον Ερμή (2-2). Η ομάδα της Λάρνακας αγνοεί τη χαρά της νίκης για όγδοο σερί παιχνίδι (τέσσερις ισοπαλίες – τέσσερις ήττες) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί τεράστιο λόγο για προβληματισμό.

Ως εκ τούτου, ο προπονητής της ομάδας, Αντόνι Ιραόλα, βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Η κόπωση των ποδοσφαιριστών από τα μαζεμένα παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι δεδομένη, ωστόσο ο Βάσκος τεχνικός των κιτρινοπράσινων φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τις λύσεις ώστε η ομάδα του να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του και από τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι εξέφρασαν τον θυμό τους μέσω ανακοίνωσης, μετά το παιχνίδι κόντρα στους «φτεροπόδαρους». Έτσι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ως προς το μέλλον του Ιραόλα, όμως οι πιθανότητες για παραμονή του στον πάγκο, μειώνονται παιχνίδι με παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ