aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί…

ΑΕΚ: Προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί…

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πολλά προβλήματα τραυματισμών έχουν παρουσιαστεί στην ΑΕΚ σ’ αυτούς τους πρώτους μήνες της σεζόν. Αυτό που προκαλεί έντονο προβληματισμό, είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί, με τελευταίο «θύμα» τον Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός αποχώρησε με πρόβλημα από το τελευταίο ματς με τη Δόξα. Η σοβαρότητά του θα διαφανεί, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μυϊκοί φαίνεται ότι είναι και οι τραυματισμοί των Γιάννου και Σάστρε, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ. Τραυματίας είναι και ο Ακοράν. Τρισκόφσκι και Γιάννου, που κλήθηκαν στην εθνική τους, θα περάσουν από εξετάσεις και αναλόγως θα αποφασιστεί εάν θα ταξιδέψουν για ενσωμάτωσή τους με την ομάδα της χώρας τους.

Η διακοπή προσφέρεται, ώστε να κερδίσουν χρόνο οι τραυματίες και να επανέλθουν το συντομότερο, να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Ωστόσο, το θέμα με τους μυϊκούς τραυματισμούς είναι κάτι που θα έπρεπε να απασχολήσει τον Μουρίγιο και να το αναλύσει με τον Ιδιάκεθ και τους συνεργάτες του.

Ενόψει της συνέχειας, επανέρχεται σίγουρα ο Γκονθάλεθ που απουσίασε λόγω καρτών, ενώ στα θετικά κρίνεται η επάνοδος του Τολεμές, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Δόξα. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ