aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρόβλημα για τον Σπόλιαριτς

ΑΕΚ: Πρόβλημα για τον Σπόλιαριτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ματίγια Σπόλιαριτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα (0-0), με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία για το αν είναι κάτι ανησυχητικό ή κάτι επιπόλαιο που δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο ματς με τον Εθνικό Άχνας.

Σήμερα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, έτσι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο. Είναι άγνωστο αν θα προλάβουν κάποιοι από τους πολλούς τραυματίες που υπάρχουν.

Κόντρα στον Απόλλωνα ήταν εκτός αποστολής οι Ακοράν, Χέφελ, Μοϊσόφ, Τολεμές και Κίβενι. Επιστρέφουν ωστόσο στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού οι Κάρλες Πλάνας και Φακούντο Γκαρσία, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο προψεσινό εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Είναι δεδομένο ότι ο Ιδιάκεθ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του, όμως θα περιμένει τις επόμενες μέρες για να δει τι γίνεται με τους τραυματίες μιας και οι πολλές απουσίες τού δένουν τα χέρια.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει και φέτος με το τεχνικό επιτελείο της στο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στα Λειβάδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ