aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Προτίμηση σε έξι ποδοσφαιριστές

AEK: Προτίμηση σε έξι ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται σε Κύπρο και Ευρώπη, είναι λογικό ο Αντόνι Ιραόλα να δείχνει σε κάποιους ποδοσφαιριστές ιδιαίτερη εκτίμηση και να τους θεωρεί ακόμα και αναντικατάστατους. Τουλάχιστον, αυτό λένε οι αριθμοί, μιας και πιο κάτω θα σας παρουσιάσουμε μία εξάδα που προτιμάται για το αρχικό σχήμα των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, ενώ οι πλείστοι είναι και βασικοί και στα ευρωπαϊκά ματς.

Η ομάδα της Λάρνακας έδωσε μέχρι σήμερα επτά παιχνίδια, έτσι κάθε ποδοσφαιριστής διεκδίκησε 630 λεπτά συμμετοχής που είναι το απόλυτο. Ο μοναδικός που δεν έχει χάσει λεπτό είναι ο Τόνιο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία πεντάδα ποδοσφαιριστών που έχει πάνω από 500 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος στη λίστα είναι ο Τρισκόφσκι με 595 λεπτά, 35 λιγότερα δηλαδή από το απόλυτο. Ακολουθεί ο Χέφελ με 585, ο Ιγκόρ με 529, ο Ιωάννου με 524 και ο Τολεμές με 507. Οι Ιγκόρ, Ιωάννου και Τολεμές έχουν αγωνιστεί στα έξι από τα επτά παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο μοναδικός που δεν θεωρείται βασικότατος στην Ευρώπη είναι ο Τολεμές, καθώς υπάρχει προτίμηση στον Γιάννου.

Τα πιο πάνω στατιστικά δείχνουν την προτίμηση του Ιραόλα σε αυτή την εξάδα ποδοσφαιριστών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζει το ίδιο και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Κάποιες επιλογές του, όπως για παράδειγμα ο Λαρένα, θα μπορούσε να είναι στη λίστα αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του στο Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ