aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρόταση στον Αλί Μαλέ

ΑΕΚ: Πρόταση στον Αλί Μαλέ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η απόκτηση ακραίου επιθετικού είναι μια από τις μετεγγραφικές εκκρεμότητες στην ΑΕΚ Λάρνακας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι Λαρνακείς εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του 22χρονου δεξιοπόδαρου εξτρέμ Αλί Μαλέ (δεξιά στη φωτό).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστή από το Μάλι έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από τους κιτρινοπράσινους και αναμένεται η απάντησή του. Στη λήξασα σεζόν ήταν στην Μπαλικεσιρσπόρ Τουρκίας με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 26 συμμετοχές και πέτυχε έξι γκολ. Από το 2017 ανήκει στην Ουντινέζε, εντούτοις στην ιταλική ομάδα δεν έπαιξε ούτε λεπτό.

Τη σεζόν 2016/17 παραχωρήθηκε δανεικός στη Λόρκα (Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας), όπου μέτρησε 12 εμφανίσεις και ένα γκολ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017/18 ήταν και πάλι ως δανεικός στην Γκρασχόπερς (6 συμμετοχές, 0 γκολ). Στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου στην Τουρκία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Τραπεζούντας να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, εντούτοις φαίνεται πως δεν προχώρησε η μετεγγραφή.

Δείτε τον Αλί Μαλέ σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ