aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρώτα ο αντι-Μουρίγιο, μετά ο προπονητής

ΑΕΚ: Πρώτα ο αντι-Μουρίγιο, μετά ο προπονητής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ γύρισε σελίδα και πλέον επικεντρώνεται στο ψάξιμο των κατάλληλων λύσεων για τα κενά που έχουν αφήσει οι αποδεσμεύσεις των Άντερ Μουρίγιο και Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Η διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη έχει πάρει την απόφαση όπως προσληφθεί πρώτα τεχνικός διευθυντής, ο οποίος ακολούθως θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.

Αυτές είναι οι προθέσεις της διοίκησης τη δεδομένη στιγμή. Το να προσλάβει η διοίκηση προπονητή προτού προσληφθεί τεχνικός διευθυντής είναι κάτι που μοιάζει απομακρυσμένο σενάριο. Έτσι, το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Άντερ Μουρίγιο συνεχίζεται και η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση θα προσπαθήσει να αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, όλες τις περιπτώσεις που θα προταθούν και θα πάρει τις αποφάσεις της.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Προεδρική σκούπα!

Δεν αποκλείεται να ζητηθούν και απόψεις από άτομα που έχουν βοηθήσει στο παρελθόν την ομάδα, όπως ο Τζόρντι Κρόιφ. Όσοι ξεχωρίσουν και μπουν στη «μικρή λίστα» της διοίκησης δεν αποκλείεται να κληθούν στην Κύπρο για μίνι συνεντεύξεις με τον Άντρο Καραπατάκη.

Το δεδομένο είναι ότι στο παιχνίδι με την Πάφος FC θα είναι υπηρεσιακός προπονητής ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παραμείνει και για την αναμέτρηση με την Ομόνοια.

Η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται το θέμα να μην κλείσει σύντομα και να τραβήξει λίγο. Εκτός, αν προκύψει κάποια πολύ αξιόλογη περίπτωση στην οποία θα πρέπει η διοίκηση να κινηθεί αμέσως για να πέσουν οι υπογραφές. Η θέση είναι καίρια, σημαντική και λάθος επιλογές δεν χωράνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ