aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρόστιμο για αρχή και… βλέπουμε

ΑΕΚ: Πρόστιμο για αρχή και… βλέπουμε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τα είπαν προχθές διοίκηση της ΑΕΚ και Τζοάν Τρουγιόλς. Ο τελευταίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του (και) στο ματς με την ΑΕΛ, ενώ απέδωσε την κακή ψυχολογία του στην αρνητική πορεία της ομάδας και στον κορωνοϊό.

Μάλιστα, επικαλέστηκε την καλή διαγωγή του κατά τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Καταλανός θα τιμωρηθεί με πρόστιμο και όχι με τη διακοπή του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Τώρα, τι θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Με απλά λόγια, η χρηματική τιμωρία που θα του επιβληθεί δεν σημαίνει παραλλήλως και παραμονή του στο ΑΕΚ Αρένα για την επόμενη σεζόν. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αναμένονται πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Έτσι, ακόμα και ποδοσφαιριστές που διατηρούν συνεργασία για τον επόμενο χρόνο δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν κιτρινοπράσινοι.

Όπως ισχύει για όλους λοιπόν, το μέλλον του Τρουγιόλς θα αποφασιστεί από τον Τσάβι Ρόκα και τον Σωφρόνη Αυγουστή όταν θα σχεδιαστεί η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Στο ζύγι θα μπουν όλα, αγωνιστική κατάσταση και συμπεριφορά, και αναλόγως θα πράξουν οι τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λάρνακας προετοιμάζεται για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης (28η του πρωταθλήματος). Το ζητούμενο είναι η αντίδραση μετά το 0-3 από την ΑΕΛ στο Τσίρειο και ο Αυγουστή δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ