aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρωί-πρωί με τη δροσούλα

ΑΕΚ: Πρωί-πρωί με τη δροσούλα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, συνεχίζονται οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Χωρίστηκαν σε γκρουπ των τεσσάρων και υπό την επίβλεψη ενός γυμναστή, αρχίζουν να αυξάνουν σταδιακά τις εντάσεις.

Στόχος είναι να βρεθούν το συντομότερο σε εκείνο το βαθμό ετοιμότητας που θα τους επιτρέψει, όταν κι εφόσον η εκγύμναση γίνει πιο «ποδοσφαιρική», να μπουν ομαλά στο επόμενο στάδιο. Οι προπονήσεις ξεκινούν από τις 9 το πρωί και σε αυτές συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται κι οι Φλοριάν Τολεμές, Ντάνιελ Μόισοφ που δεν δηλώθηκαν στη λίστα τον περασμένο Ιανουάριο λόγω τραυματισμού.

Ανεβάζει ρυθμό ο Θωμάς Ιωάννου, ο οποίος τον Φεβρουάριο υπέστη κάταγμα κλείδας. Αισθάνεται καλύτερα και από τη στιγμή που οι προπονήσεις δεν έχουν ασκήσεις με επαφή των παικτών, προσπαθεί με τη σειρά του να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εντός των ημερών όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ