aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πρόγραμμα και νέα προπόνησης

ΑΕΚ: Πρόγραμμα και νέα προπόνησης

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (21/08) η προετοιμασία της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική με τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Παναγίδης και Κωνσταντίνου.

Οι επόμενες δύο προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την Βικτόρια Πιλζέν (Πέμπτη 24/08, 19:00) θα είναι απογευματινές.

Πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων

H ΑΕΛ ενημέρωσε επίσης για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων του επαναληπτικού αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την Βικτόρια Πιλζέν.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/08) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα». Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο. H προπόνηση της ομάδας στο «ΑΕΚ Αρένα» θα γίνει την Τρίτη (22/08) στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Βικτόρια Πιλζέν, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Πάβελ Βέρμπα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα». Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση της Βικτόρια Πιλζέν στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ