aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Προ των πυλών ο Τεχνικός Διευθυντής

ΑΕΚ: Προ των πυλών ο Τεχνικός Διευθυντής

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Μετά την πρόσληψη του Χούλιο Μπανουέλος στο πόστο του βοηθού προπονητή οι Λαρνακείς ετοιμάζουν την ανακοίνωση συμφωνίας με Τεχνικό Διευθυντή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άντρος Καραπατάκης έχει καταλήξει στον εκλεκτό και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τις υπογραφές στα συμβόλαια.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό και είχε συνάντηση με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε σε πρόσωπο που του είχαν συστήσει τόσο ο Τζόρντι Κρόιφ, όσο και ο Τσάβι Ρόκα. Οι δύο πρώην Τεχνικοί Διευθυντές της ΑΕΚ έχουν άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια όταν τους ζητήθηκε να πουν την άποψή τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανακοίνωσε το… δεξί χέρι του Κρίστιανσεν

Το όνομα του εκλεκτού και η χώρα καταγωγής του δεν έχουν διαρρεύσει, όμως το πιθανότερο είναι πως κατάγεται από την Ισπανία, χωρίς να αποκλείεται να είναι Ολλανδός. Οι επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, αναμένεται πως θα φέρουν εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ