aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ποντάρει στην παράταση ο Κόντε

ΑΕΚ: Ποντάρει στην παράταση ο Κόντε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Εδώ και καιρό το «Goal» είχε επισημάνει ότι ο Αρνάλ Κόντε θα κυνηγούσε το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσει την ΑΕΚ και πως ήταν διατεθειμένος να το πάρει όσο μπορεί. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν βρήκε ποδοσφαιριστή που ανήκε σε άλλον σύλλογο και πληρούσε τις προδιαγραφές του, πριν από την εκπνοή της προθεσμίας. Έτσι, παίζει… παράταση αναζητώντας άνεργο εξτρέμ.

Από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης οι κυπριακοί σύλλογοι μπορούν έως αύριο τα μεσάνυχτα να προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει… εργοδότη. Ανοικτό παραμένει επίσης το παράθυρο για δανεισμό ποδοσφαιριστών από άλλο κλαμπ της χώρας μας για τον κατάλογο Α έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και για τον κατάλογο Β έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Κόντε, παρά το ότι πέρασε από μικροσκόπιο πολλούς στόχους U22, δεν είναι απίθανο να ανάψει το πράσινο φως στη διοίκηση για ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα διαγραφεί κάποιος και πρώτος υποψήφιος, όπως γράψαμε ξανά είναι ο Κάρλες Πλάνας.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι είναι επικεντρωμένοι στη μεθαυριανή δύσκολη έξοδο στην έδρα της Ομόνοιας. Αντίπαλος που μετά την πρόκριση εις βάρος του Ερυθρού Αστέρα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα έχει την ψυχολογία στα ύψη. Για το παιχνίδι αυτό θα μιλήσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου (12:00) ο Νταβίδ Κανέδα. Όπως αναφέρουν οι κιτρινοπράσινοι, ο Καταλανός προπονητής έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ