aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πλήρωσε τα «χοντρά» λάθη της

ΑΕΚ: Πλήρωσε τα «χοντρά» λάθη της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Άλλωστε για να μπουν γκολ θα πρέπει να γίνουν λάθη. Το έζησε με έντονο τρόπο η ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Απόλλωνα προχθές στο «Αρένα». Σ’ ένα ματς που στα πρώτα 39 λεπτά ήταν ανώτερη, στην πρώτη τελική του αντιπάλου της δέχθηκε γκολ από τραγικό λάθος του Μοϊσόφ. Στην επανάληψη, ενώ ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία, αμέσως μετά λάθος του Ναράνχο (που έκανε χέρι εντός περιοχής) έφερε το πέναλτι το οποίο δεν έγινε γκολ αφού ο Μολ είπε «όχι» στον Ντιγκινί.

Καπάκι όμως ήρθε νέο λάθος, έγινε το 0-2 και άντε μετά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας να αποτρέψει την ήττα. «Χοντρά» ή, αν θέλετε, παιδικά λάθη, που πλήρωσε η ομάδα του Αυγουστή, ενώ το πλάνο του Κύπριου τεχνικού λειτούργησε εξαιρετικά μέχρι τη στιγμή που η ομάδα του δέχθηκε το γκολ. Αντί να έχει αυτή το προβάδισμα, αφού είχε τις ευκαιρίες, βρέθηκε τελικά πίσω στο σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ