aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πλατιά χαμόγελα για Λαρένα και Τέτε

ΑΕΚ: Πλατιά χαμόγελα για Λαρένα και Τέτε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη χθεσινή προπόνηση για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ καθώς είδε τους Λαρένα και Τέτε να προπονούνται κανονικά σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να έχουν οποιεσδήποτε ενοχλήσεις. Έτσι, οι δυο Ισπανοί ποδοσφαιριστές είναι πλέον στη διάθεση του Βάσκου προπονητή και μπορεί να τους υπολογίζει για το πλάνο του ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, όπως και τον Σάστρε που εξέτισε την ποινή του και είναι και αυτός διαθέσιμος.

Οι επιστροφές αναμένεται να φέρουν και αλλαγές στην ΑΕΚ, όμως τα προβλήματα δεν σταματούν να ταλαιπωρούν την τεχνική ηγεσία ούτε και αυτή τη βδομάδα. Και αυτό γιατί τέσσερις ποδοσφαιριστές εκτός απροόπτου θα είναι εκτός από την αναμέτρηση. Πρόκειται για τους τραυματίες Ίγκορ, Καταλά, Χέφελ και Μοϊσόφ. Και οι τέσσερις δεν προπονήθηκαν ούτε και χθες και οι πιθανότητες να προλάβει κάποιος εξ αυτών είναι λίγες. Ο Καταλά παρακολούθησε χθες την προπόνηση της ΑΕΚ, μίλησε με τον Άντερ Μουρίγιο αλλά δεν δείχνει να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ακολουθεί και η διακοπή του Πάσχα και λογικά θα μείνει εκτός για να πάρει τον χρόνο του για να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πάντως, για την ΑΕΚ είναι λίγο περίεργη η κατάσταση καθώς την περασμένη αγωνιστική ο Ιδιάκεθ είχε μαζεμένα προβλήματα στη μεσαία γραμμή με τις απουσίες των βασικών Λαρένα και Σάστρε, ενώ τώρα έχει μαζεμένες απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Εκεί όπου είναι εκτός Καταλά και Μοϊσόφ. Οι απουσίες που θα φέρουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε την επιστροφή του Τολεμές στο αρχικό σχήμα. Και ένας σοβαρός λόγος είναι η εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, καθώς πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ φέτος είναι αήττητη από τον ΑΠΟΕΛ σε έξι παιχνίδια και στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει άλλους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ