aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πήρε σκληρό μάθημα στο «Τάσος Μάρκου»

ΑΕΚ: Πήρε σκληρό μάθημα στο «Τάσος Μάρκου»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν ξεκίνησε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, παίρνοντας το προβάδισμα στην πρώτη φάση που δημιούργησε (Τρισκόφσκι 3′); Αντί να αποτελέσει εφαλτήριο ώστε να καταβάλει την αντίσταση της Ένωσης, όσο περνούσε ο χρόνος παρουσιαζόταν χειρότερη.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς έχασε τον αγωνιστικό… προσανατολισμό της,  φεύγοντας με άδεια χέρια από το Παραλίμνι. Ο Τζοάν Καρίγιο και η διοίκηση της ΑΕΚ, απολογήθηκαν στον κόσμο της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει λόγο για σημαντικό μάθημα που πήραν οι παίκτες του. Μάθημα, ασφαλώς, πήραν και με την Καρμιώτισσα (0-0), χωρίς να το μάθουν, έστω κι αν στον πάγκο βρισκόταν ο Νταβίντ Κανέδα.

Η αλήθεια είναι πως οι Λαρνακείς απογοήτευσαν με την προχθεσινή εμφάνισή τους, προκαλώντας τον έντονο προβληματισμό και στη διοίκηση. Δεν αντιλέγει κανείς ότι παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην ενσωμάτωση στο ρόστερ βασικών μετεγγραφικών επιλογών, ωστόσο για την εικόνα που παρουσίασαν στο «Τάσος Μάρκου», δεν υπάρχουν ελαφρυντικά. Η ΑΕΚ στερείται ιδεών στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης και κυρίως, ποδοσφαιριστών που θα έχουν ηγετική παρουσία στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Καρίγιο δεν είχε τον χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του όπως θα ήθελε, μιας και υπήρχαν συνεχόμενες υποχρεώσεις. Στη διακοπή, λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί περισσότερο στο τακτικό κομμάτι ώστε να εμφυσήσει στο σύνολο τη δική του φιλοσοφία. Γιατί είναι πασιφανές πως εάν η ΑΕΚ δεν συνέλθει άμεσα, το έργο της στη συνέχεια θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ