aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πήρε φόρα, αλλά τα τρία χαστούκια επιτάσσουν προσοχή

ΑΕΚ: Πήρε φόρα, αλλά τα τρία χαστούκια επιτάσσουν προσοχή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με το βλέμμα στραμμένο στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, η ΑΕΚ άρχισε χθες το πρωί την προετοιμασία της. Οι κιτρινοπράσινοι πήραν φόρα μετά το 2-1 εις βάρος της Ανόρθωσης και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Ωστόσο δεν παραγνωρίζουν πως η επερχόμενη αντίπαλος έχει υψηλότερο κίνητρο, ούσα μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια.

Άλλωστε, τα προηγούμενα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν ξυπνούν οδυνηρές αναμνήσεις γι’ αυτούς. Αν και το πρώτο ήταν νικηφόρο στο ΑΕΚ Αρένα (2-1), ακολούθησαν τρία χαστούκια από τους γαλαζοκίτρινους. Η αρχή έγινε σε παιχνίδι νοκ άουτ στη Λάρνακα για το κύπελλο, που έφερε την ήττα με 0-2 και τον πρόωρο αποκλεισμό. Όσο για τη συνέχεια, δόθηκε με δύο τριάρες στο Τσίρειο (1-3, 0-3).

Μετά λοιπόν τις σαφέστατα βελτιωμένες εμφανίσεις απέναντι σε Ομόνοια (0-1) και Ανόρθωση, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του περιμένουν πως το επόμενο συναπάντημα με την ΑΕΛ θα είναι διαφορετικό. Με την προσδοκία ότι θα παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, με στόχο να πάρουν άλλη μία νίκη.

Για το παιχνίδι της Κυριακής, πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Νιλς Σούτερντεν. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Κέβιν Λαφράνς, ενώ εκτός πλάνου παραμένουν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γιώργος Ναούμ και Τζοάν Τρουγιόλς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ