aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Πήρε μπρος με ελλείψεις, προτάθηκε ο Φλοριάν Μπάλας

AEK: Πήρε μπρος με ελλείψεις, προτάθηκε ο Φλοριάν Μπάλας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με στόχο να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία και παραλλήλως, να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, έβαλε μπρος η ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η χθεσινή πρώτη προπόνηση έγινε στα βοηθητικά γήπεδα του «Αρένα», με όλους τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται ευδιάθετοι και κυρίως, πανέτοιμοι για να ανταπεξέλθουν του επίπονου προγράμματος εκγύμνασης.

Στις 21 Ιουλίου, οι Λαρνακείς θα μεταβούν στην Κακοπετριά, όπου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι Ανδρέας Μακρής και Στέφαν Σπιρόφσκι είναι τα νέα πρόσωπα. Υπενθυμίζουμε πως ο Μάριος Αντωνιάδης επέστρεψε από δανεισμό στον Απόλλωνα. Οι Κάσες, Ραούλ και Κίβενι είναι εκτός πλάνων του προπονητή, ενώ στον Πλάνας έχει γίνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές. Αβέβαιο παραμένει και το μέλλον του Γκολομπάρτ.

Ο τεχνικός διευθυντής, Αρνάλ Κόντε, εκτός από τις συζητήσεις για τις αναπροσαρμογές συμβολαίων με τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ, ενέτεινε τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση. Μέχρι να συμπληρωθεί το παζλ, υπολείπονται αρκετές κινήσεις.

Στην ΑΕΚ, πάντως, προτάθηκε ο Γερμανός στόπερ Φλοριάν Μπάλας και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Αρνάλ Κόντε. Επί της παρούσης, όμως, δεν άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση για την απόκτησή του. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τη Δυναμό Δρέσδης μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ κατηγορία. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια ως δεξί μπακ και ως ανασταλτικός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ