aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πιέζουν και περιμένουν

ΑΕΚ: Πιέζουν και περιμένουν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στο τελικό στάδιο μπήκαν οι συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο. Ο Αρνάλ Κόντε, διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τις επιλογές που ξεχώρισε, ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του και προσδοκεί πως έως τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας θα πατήσουν επί κυπριακού εδάφους άλλοι δύο παίκτες. Εξάλλου, η άμμος από την κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει σε δέκα μέρες.

Παραλλήλως με την προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι επαφές με κεντρικό αμυντικό και επιθετικό, στην ομάδα της Λάρνακας πιέζουν ώστε να μπει τελεία με τους Ρομάν Τζολομπάρτ και Νάτσο Κάσες. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, γνωρίζουν τις προθέσεις των αρμοδίων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πλην όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν εάν γίνουν όλα με βάση τα δικά τους «θέλω». Σε περίπτωση που έως τις 15 Σεπτεμβρίου δεν αποχωρήσουν, εννοείται πως δεν θα δηλωθούν στη σχετική λίστα και θα έχουν παράθυρο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα του εξωτερικού.

Για σήμερα και αύριο, το πρόγραμμα «λέει» ρεπό. Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα θα επαναρχίσει από Δευτέρας. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως το εν λόγω ματς θα είναι δύσκολο, σημειώνοντας ότι για να έχει ουσιαστικό αντίκρισμα η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει η ομάδα να πανηγυρίσει το «διπλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ