aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πιέζει για να λάβει σύντομα απάντηση ο Μουρίγιο

ΑΕΚ: Πιέζει για να λάβει σύντομα απάντηση ο Μουρίγιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε στάση αναμονής αναφορικά με τον Ντιόγκο Βερντάσκα βρίσκεται ο Άντερ Μουρίγιο. Και αυτό γιατί η πρόταση της ΑΕΚ προς τη Σαραγόσα πλησιάζει την αντίστοιχη των Κλουζ και Κραϊόβα. Έτσι, η απόφαση ανήκει εξ ολοκλήρου στον Πορτογάλο αμυντικό.

Ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής πάντως, του ξεκαθάρισε ότι θέλει να γνωρίζει την απόφασή του αρχές της εβδομάδας, έτσι δεν αποκλείεται ώς αύριο το βράδυ, που αναχωρεί η ΑΕΚ για τη Βουλγαρία, να υπάρξει οριστική απόφαση. Η πρόταση της Κλουζ στη Σαραγόσα ήταν 500.000 ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Πιθανόν οικονομικά η πρόταση της ΑΕΚ να είναι λίγο πιο χαμηλή από τις άλλες δύο, αλλά με μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης.

Δεν διαρρέουν λεπτομέρειες από την ΑΕΚ, η οποία κρατά όπως πάντα χαμηλούς τόνους στα μετεγγραφικά θέματα. Πρόθεσή της είναι το θέμα να τελειώσει το συντομότερο, ώστε αν δεν προχωρήσει με την απόκτηση του Βερντάσκα να κοιτάξει τις άλλες λύσεις που έχει για το κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ