aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πιάνει δουλειά για την τελευταία της ευκαιρία

ΑΕΚ: Πιάνει δουλειά για την τελευταία της ευκαιρία

Το τεχνικό τιμ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για σήμερα και αύριο. Η εβδομάδα κύλησε με καθημερινές προπονήσεις, οπότε έφτασε η ώρα όλων να πάρουν ανάσες. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, επιστρέφουν τη Δευτέρα, πιάνοντας δουλειά ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Με βάση τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα, για το επικείμενο ματς φαντάζει ως η τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες διατηρούν όσον αφορά στην τέταρτη θέση. Σε ενδεχόμενο νίκη οι κιτρινοπράσινοι θα μειώσουν την απόσταση στο -6 από την ομάδα της Αμμοχώστου, και με πέντε αγώνες να απομένουν θα κυνηγήσουν κάθε πιθανότητα.

Αντίθετα, είτε σε περίπτωση ήττας είτε ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας οι πιθανότητες να προλάβει η ΑΕΚ το τρένο της τετράδας θα μηδενιστούν. Από εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ιβάν Τρισκόφσκι και αν προλάβει να δώσει το παρόν του στο ντέρμπι της «Αρένας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ