aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Πέταξε μπαλάκι» για ανανέωση ο Ακοράν, προσεγγίστηκε από άλλη ομάδα

ΑΕΚ: «Πέταξε μπαλάκι» για ανανέωση ο Ακοράν, προσεγγίστηκε από άλλη ομάδα

Τι κι αν προ τριών μηνών έσβησε 37 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων; Τι κι αν τη φετινή σεζόν πέρασε από τραυματισμούς, γεγονός που δεν του επέτρεψε να βρει ρυθμό και να δώσει τις προσδοκώμενες λύσεις; Ο Ακοράν αισθάνεται δυνατός και πρωτίστως πανέτοιμος για να αγωνιστεί άλλη μία σεζόν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα deporpress.com, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Να ανανεώσει εν ολίγοις το συμβόλαιό του που εκπνέει τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Βλέπω τον εαυτό μου δυνατό. Τώρα τελειώνει το συμβόλαιο στην Κύπρο, αλλά αισθάνομαι άνετα εδώ, γι’ αυτό θα ήθελα να συνεχίσω. Πρέπει τώρα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Το μόνο που θέλω είναι να νιώθω καλά και να αγωνίζομαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην πορεία του στην ΑΕΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια. Ένιωσα προσαρμοσμένος από την πρώτη στιγμή. Είμαι χαρούμενος γιατί, με την άφιξή μου, υπήρχαν αρκετοί Ισπανοί στα αποδυτήρια, πράγμα που έκανε ευκολότερη την προσαρμογή μου. Είναι μια επιπλέον βοήθεια. Από αυτή την άποψη είναι όλα φανταστικά».

Ο Ακοράν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία εάν υπήρχε μία πρόταση που θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του, λέγοντας τα ακόλουθα: «Ο Θεός ξέρει αν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ ή αλλού. Κανείς δεν θα αρνηθεί την επιθυμία να επιστρέψει σπίτι του, ειδικά αν έχουμε μείνει μακριά τον πολύ καιρό. Οπότε, αν υπήρχε μια ευκαιρία, θα σκεφτόμουν να κάνω το βήμα. Θα ήταν καλά νέα».

Κληθείς να σχολιάσει εάν υπήρξε κρούση από άλλη ομάδα, παραδέχθηκε πως είχε γίνει μία συζήτηση, αλλά όχι επίσημη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ