aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πέναλτι-μαϊμού... μέρος δεύτερο (video)

ΑΕΚ: Πέναλτι-μαϊμού… μέρος δεύτερο (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ε, αυτό δεν γίνεται! Δεύτερη συνεχόμενη μέρα, δεύτερο σερί παιχνίδι κυπριακής ομάδας στην Ευρώπη και πάλι ο διαιτητής εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή με πέναλτι-σκάνδαλο. Μετά τη χθεσινή τραγική απόφαση εναντίον της ΑΕΛ στο παιχνίδι της με την Αούστρια ήρθε ο Ουαλός ρέφερι στον αγώνα της Ντιναμό Μινσκ με την ΑΕΚ να… πάρει από το χέρι τους γηπεδούχους και να τους βάλει μπροστά στο σκορ.

Στο 46ο λεπτό, λοιπόν, ο Όστρουκ προσπάθησε να μπει στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Τρισκόφσκι είχε μεν το πόδι απλωμένο, δεν τον ακούμπησε καν και αφού ο αντίπαλος έκανε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, κέρδισε την παράβαση. Μάλιστα, ο διαιτητής βρισκόταν στα 3 μέτρα από τη φάση, ωστόσο δεν δίστασε να βάλει το σφυρί στο στόμα και να δείξει την άσπρη βούλα. Έτσι, στο 47ο λεπτό ο Σαρόκα άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα. Ας ελπίσουμε αυτή η εξέιλξη να μην επηρεάσει την κυπριακή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ