aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πέμπτη απόπειρα για το 3Χ3

ΑΕΚ: Πέμπτη απόπειρα για το 3Χ3

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να τριτώσει το καλό για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα επιδιώξει η ΑΕΚ με αντίπαλο την Ανόρθωση, το Σάββατο στην «Αρένα». Μετά τις δύο σερί πειστικές εμφανίσεις της, που συνδυάστηκαν με ισάριθμα τρίποντα κόντρα σε Ερμή και Πάφος FC, η ομάδα της Λάρνακας θέλει να πετύχει για πρώτη φορά φέτος την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Άλλες τέσσερις φορές οι κιτρινοπράσινοι κατάφεραν να πετύχουν το δύο στα δύο και ισάριθμες φορές όμως ακολούθησε ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Η αρχή έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ, οι δύο απανωτές νίκες όμως δεν είχαν συνέχεια αφού ακολούθησε η λευκή ισοπαλία με την Καρμιώτισσα. Στην 7η και 8η αγωνιστική οι Λαρνακείς έκαναν ξανά το δύο στα δύο, ωστόσο η ήττα από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν το σερί. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή πλέον στον πάγκο της, η ΑΕΚ πήρε δύο συνεχόμενα τρίποντα με μηδέν παθητικό, με αντιπάλους Εθνικό Άχνας και Ολυμπιακό, για τη 12η και 13η αγωνιστική αντίστοιχα. Ξανά, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το τρία στα τρία αφού η Πάφος FC την υποχρέωσε σε νέα λευκή ισοπαλία. Τελευταία της απόπειρα ήταν μετά τους δύο τελευταίους αγώνες της για το 2020, στους οποίους εντός έδρας νίκησε Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα με το ίδιο σκορ (1-0), απέτυχε όμως στη συνέχεια και πάλι αφού ηττήθηκε από την Ομόνοια (0-3).

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στους κυανόλευκους θα επιχειρήσουν, για πέμπτη φορά, να πετύχουν τρεις σερί νίκες, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά η προσπάθειά τους θα στεφθεί με επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ