aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Παράδοση με γερά θεμέλια

ΑΕΚ: Παράδοση με γερά θεμέλια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τρία παιχνίδια μακριά από νίκη είναι πολλά για την ΑΕΚ και στόχος της είναι η επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στον Εθνικό Άχνας, την ερχόμενη Παρασκευή. Στο στρατόπεδό της αναγνωρίζουν ότι δεν σηκώνει άλλες απώλειες.

Σύμμαχός της η εξαίρετη παράδοση που έχει στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Εθνικό Άχνας. Την τελευταία 10ετία συναντήθηκαν εννέα φορές, με την ομάδα της Λάρνακας να μετρά επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και καμία ήττα.

Η ΑΕΚ σε αυτά τα εννέα ματς έχει πετύχει 20 γκολ και δέχθηκε πέντε και στοχεύει να κάνει οκτώ τις νίκες της και εννέα τους βαθμούς της στο φετινό πρωτάθλημα. Ειδικά στην Αρένα μετρά μόνο νίκες απέναντι στην ομάδα της Άχνας και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια με μία ακόμη επιτυχία.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, μιας και είναι καλό οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι σε αυτή την περίοδο, που η ομάδα έχει απώλειες και τραυματισμούς, ο κόσμος είναι δίπλα τους. Το παιχνίδι ορίστηκε ξανά Παρασκευή, κάτι που ίσως επηρεάσει την προσέλευση κάποιων, όμως και πάλι μπορεί να μαζευτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός.

Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό στις φάσεις που δημιουργούνται, μιας και στα τελευταία δυο παιχνίδια, αν η ομάδα ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη και αποτελεσματική στις μεγάλες της ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Κάποιοι παίκτες ίσως χρειάζονται και ένα γκολ για να πάρουν μπρος, όπως για παράδειγμα ο Γιάννου, που κάνει μπόλικη δουλειά στο γήπεδο και ίσως χρειάζεται να ανέβει ψυχολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ