aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πάρα πολλά τα προβλήματα και πάλι

ΑΕΚ: Πάρα πολλά τα προβλήματα και πάλι

Ένα σωρό προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα. Αντί να μειώνονται αυξάνονται, όμως αυτό είναι κάτι που δεν προκαλεί αίσθηση στον τεχνικό της ομάδας. Δεδομένα εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος Καταλά και οι τραυματίες Τέτε, Ακίνο, Χέφελ, Ακοράν και Τρισκόφσκι. Ο Μοϊσόφ, αν και δεν προπονήθηκε χθες, κρίνεται αμφίβολος και θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητά του στην τελευταία προπόνηση.

Ο Φακούντο Γκαρσία έχει κάποιες ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στην προπόνηση και τη δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι πολλές οι απουσίες και μάλιστα σημαντικές και βασικές μονάδες. Αυτό αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές σε άμυνα και επίθεση με τον Ιδιάκεθ να πρέπει να βρει τις λύσεις για μία ακόμη φορά. Δεν είναι εύκολο, όμως στόχος είναι δύο νίκες και η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης για να έχουν οι παίκτες δυο εβδομάδες περισσότερες ξεκούραση, σε περίπτωση που κατακτήσει το κύπελλο ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ