aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πανό-έκπληξη και 7000 κόσμος!

ΑΕΚ: Πανό-έκπληξη και 7000 κόσμος!

Πάνω από 6.000 αναμένεται να είναι οι φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι θα βρεθούν στο «ΑΕΚ Αρένα» για τη σημερινή αναμέτρηση. Περίπου 700 θα είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και περίπου 6.000 οι φίλοι της ΑΕΚ. Η προπώληση για τους φίλους των γηπεδούχων συνεχίζεται και σήμερα στην μπουτίκ μέχρι και τις 16:00 ενώ τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 18:30.

Εδώ και βδομάδες οι φίλοι της ΑΕΚ προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Η κερκίδα των οργανωμένων φίλων της ομάδας αναμένεται να δώσει τη δική της μάχη για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να φθάσουν στη νίκη. Ένα τεράστιο πανό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην ανατολική κερκίδα την οποία θα καλύψει.

Για πρώτη φορά θα βγει το συγκεκριμένο πανό και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Επίσης, οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας ετοιμάζουν ιδιαίτερη υποδοχή και στον πρώην τεχνικό της ομάδας, τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Δανός τεχνικός θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο. Ίσως και κάτι να του επιφυλάσσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ