aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πανέτοιμοι για το ντέρμπι (pics)

ΑΕΚ: Πανέτοιμοι για το ντέρμπι (pics)

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε σήμερα (28/10) η προετοιμασία της ομάδας μας για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (Σάββατο 29/10, 20:00). Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαήλ και Κακουλλής, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα U21.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται το Σάββατο (09:00-16:00) και ακολούθως οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (18:30) πριν την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

«Καλούμε το φίλαθλο κοινό για δική του διευκόλυνση, όπως προμηθευτεί έγκαιρα τα εισιτήρια του από τα Γραφεία του Σωματείου και να προσκομίσει την πολιτική του ταυτότητα και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα του ζητηθούν, στα πλαίσια της βάσης δεδομένων που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

Υπενθυμίζουμε για την εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης σε όλα τα παιχνίδια στο ΑΕΚ Αρένα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να αναγράφουν στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία και οφείλουν να παρουσιάσουν στις εισόδους του γηπέδου. Σε περίπτωση που δεν ισχύσει το ονοματεπώνυμο ή τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία του εισιτηρίου δεν συνάδουν μεταξύ τους τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ