aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πάει στη Λεμεσό για να πάρει το… αίμα της πίσω

ΑΕΚ: Πάει στη Λεμεσό για να πάρει το… αίμα της πίσω

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα ταξιδέψει στη Λεμεσό η ΑΕΚ, για να αντιμετωπίσει σήμερα (18:30) την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι Λαρνακείς έχουν γνώση για τη δυναμική που αναπτύσσουν οι γαλαζοκίτρινοι όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή στην επίσημη σελίδα της: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ, μια ομάδα αρκετά ποιοτική στη φετινή χρονιά και δεν είναι τυχαίο ότι τη φετινή χρονιά έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς στην έδρα της. Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πάμε στη Λεμεσό με στόχο τη νίκη. Αυτό που πρέπει να βάλουμε στο αυριανό παιχνίδι είναι ποιότητα και πάθος, για εμάς και όσους βρίσκονται στην ΑΕΚ».

Σε δύο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΛ, ο Σωφρόνης Αυγουστή στον πάγκο της ΑΕΚ μετρά δύο ήττες. Η αρχή έγινε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Λάρνακας, στον αγώνα Κυπέλλου στην «Αρένα» με σκορ 2-0. Η συνέχεια δόθηκε στο τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Τσίρειο» πριν 1,5 περίπου μήνα, όταν οι κιτρινοπράσινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ακοράν, στη συνέχεια κατέρρευσαν και γνώρισαν την ήττα με 3-1. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει στο σημερινό ματς να πάρει κατά κάποιο τρόπο το αίμα του πίσω και να μην τριτώσει το κακό κόντρα στους γαλαζοκίτρινους.

Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν εκ νέου οι Φρέντρικ Χάουγκεν και Ντανιέλ Μοϊσόφ. Αμφότεροι απουσίασαν από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο έμπειρος αμυντικός ήταν τιμωρημένος. Αντίθετα, ανέτοιμος στη χθεσινή προπόνηση κρίθηκε ο Νιλς Σούτερντεν, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται, όπως και ο τιμωρημένος με κάρτες Στέφαν Σπιρόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ