aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πάει με μανία για την 11η κόντρα στην ΑΕΛ

ΑΕΚ: Πάει με μανία για την 11η κόντρα στην ΑΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την 11η νίκη σε 17 εντός έδρας παιχνίδια θα αναζητήσει με μανία η ΑΕΚ. Μετά την επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση (2-1), καλείται να σταθεί σε άλλο ένα ματς στο ύψος των περιστάσεων, να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΛ και να διατηρηθεί σε τροχιά επίτευξης του τελευταίου στόχου της φετινής σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από την τέταρτη θέση.

Οι Λαρνακείς δηλώνουν πως έχουν προετοιμαστεί με κάθε επιμέλεια για το σημερινό παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι θα καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό, πανηγυρίζοντας δεύτερη διαδοχική νίκη μέσα στο «σπίτι» τους. Προφανώς αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πτοούνται.

Απέδειξαν πλειστάκις πως διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Φτάνει να είναι συγκεντρωμένοι και πρωτίστως να μην υποπέσουν σε αβίαστα λάθη στην άμυνα. Λάθη που στοίχισαν σε προηγούμενα παιχνίδια και αποτέλεσαν τροχοπέδη για πολύ μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ