aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πάει με φόρα για «διπλό» στο ΓΣΠ

ΑΕΚ: Πάει με φόρα για «διπλό» στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες θα θελήσει η ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ. Μετά την επιτυχία επί του Απόλλωνα θέλει να έχει και συνέχεια με ακόμη καλύτερη εμφάνιση, η οποία θα είναι σε θέση να δώσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Αν έρθει το «διπλό» τότε η ομάδα της Λάρνακας, αν και εφόσον η ΑΕΛ δεν κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, θα περάσει στην 3η θέση και θα έχει ουσιαστικά τον πρώτο λόγο για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα και να έχει «κλειδωμένη» θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Λευκωσία χωρίς τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Τέτε, Χέφελ και Ίγκορ είναι εκτός αποστολής. Λογικά ο Βάσκος τεχνικός δεν θα αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του. Θα διατηρηθεί το 3-4-3, με τον Τόνιο να είναι κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στην άμυνα να αποτελείται από τους Καταλά, Μοϊσόφ και Γκονθάλεθ, ενώ θέση διεκδικούν οι Τρουγιόλς και Γκαρσία. Στη μεσαία γραμμή, δεξιά θα είναι ο Σουάρεζ, αριστερά ο Αντωνιάδης και στον άξονα οι Λαρένα και Σάστρε, με τον Νάτσο Κάσες να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τρισκόφσκι, δεξιά οι Ακοράν και Γιάννου έχει ίσες πιθανότητες και αριστερά ο Ακίνο. Αν πάρει θέση στην κορυφή ο Τολεμές, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Ακίνο. Παρά τα προβλήματα υπάρχουν επιλογές για την τεχνική ηγεσία, με τον Ιδιάκεθ να είναι προπονητής που δεν διστάζει να προβεί σε αλλαγές.

Όσον αφορά στην παρουσία κόσμου είναι ερωτηματικό πόσοι θα θελήσουν να βρεθούν στη νότια εξέδρα του ΓΣΠ. Μέχρι τις 13:00 ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο από την μπουτίκ, ενώ θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου στις 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ