aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ούτε αυτή τη φορά…

ΑΕΚ: Ούτε αυτή τη φορά…

Για τέταρτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τη Νέα Σαλαμίνα και με το ψεσινό 1-1 στο «ΑΕΚ Αρένα», ο τίτλος κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ. Αν και ήταν κατά κράτος ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, η ομάδα της Λάρνακας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να κρατήσει ζωντανές τις όποιες πιθανότητες για τον τίτλο.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη 2η θέση, μετά την ήττα του Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Η Νέα Σαλαμίνα για μία ακόμη φορά έδειξε ότι απέναντι στην ΑΕΚ βρίσκει τον τρόπο να παίρνει βαθμό ή βαθμούς. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο από την ομάδα της Αμμοχώστου, η αντίστοιχη της Λάρνακας έχει χάσει 10 βαθμούς!

Οι πολλές απουσίες που υπήρχαν έφεραν έλλειψη πρωτοκλασάτων επιλογών από τον πάγκο, ενώ εμφανέστατη ήταν η απουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι στην επίθεση. Ο Σκοπιανός επιθετικός σε σύγκρουση που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης υπέστη κάταγμα στα πλευρά και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός προστίθεται στη μακρά λίστα για την ομάδα της Λάρνακας την τρέχουσα σεζόν. Στα θετικά του χθεσινού αγώνα η επιστροφή του Θωμά Ιωάννου στην δράση μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα από τις 2 Ιανουαρίου απέναντι στην Πάφος FC. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τον εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά από την ημέρα που προσελήφθηκε από την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, πολλές ήταν οι φωνές από πλευράς ΑΕΚ για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα. Είχαμε εκνευρισμό και πολλές διαμαρτυρίες από τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές, για κάποια εύκολα σφυρίγματα και κάποια άλλα που δεν δόθηκαν. Στο γκολ της Νέας Σαλαμίνας υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι προηγήθηκε φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Φουστάρ φαίνεται να έχει επαφή με τον Καταλά, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ