aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ό,τι πει ο Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ: Ό,τι πει ο Τσάβι Ρόκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπόλικη δουλειά έχει μπροστά του ο Τσάβι Ρόκα και ασφαλώς, σημαντικές αποφάσεις να λάβει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αξιολογεί το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, βλέπει παιχνίδια της ομάδας και αναλόγως, χαράζει την πορεία που θα κινηθεί στον τομέα του προγραμματισμού. Μέσα από τη λεπτομερή ανάλυση, θα αντλήσει τα πιο ασφαλή συμπεράσματα. Οι πρώτες αποφάσεις του θα γνωστοποιηθούν προς το τέλος της σεζόν. Δηλαδή, μέσα στον Μάιο. Μήνας που δεν είναι, ασφαλώς, μακριά.

Ο Ρόκα, γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα στην ΑΕΚ και θα κινηθεί, με βάση το μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του. Τόσο στην περσινή όσο και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι Λαρνακείς δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις προσδοκίες, οπότε κάτι πρέπει αλλάξει ώστε να ξαναβρούν το μονοπάτι που οδηγεί στη διάκριση. Και σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Ρόκα στις όποιες αποφάσεις λάβει.

Οι πάντες και τα πάντα περνούν από αξιολόγηση, με τον επόμενο μήνα να αποτελεί βαρόμετρο. Εννοείται πως, ποδοσφαιριστές που είτε διατηρούν είτε όχι συμβόλαιο για τη νέα σεζόν θα αποχωρήσουν, την ίδια ώρα που θα ξεκαθαρίσει και το κεφάλαιο του προπονητή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή που ανέλαβε ένα ομολογουμένως ζόρικο έργο προ μηνών, υπενθυμίζουμε ότι διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ