aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ό,τι δίνεις, παίρνεις…

ΑΕΚ: Ό,τι δίνεις, παίρνεις…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Γνωστό και αποδεδειγμένο είναι αυτό που λέμε «ό,τι δίνεις, παίρνεις». Και χθες η ΑΕΚ απέναντι στο Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου» πήρε ό,τι έδωσε στον αγωνιστικό χώρο… Δηλαδή τίποτα! Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν και η ήττα από τους «βυσσινί» ήρθε με φυσιολογικό τρόπο.

Ενδεικτικά ν’ αναφέρουμε ότι μόνο μια καλή ευκαιρία κατέγραψαν σε κάθε ημίχρονο οι «κιτρινοπράσινοι», με το πλασέ του Τολμές (35’) να εξουδετερώνει εύκολα ο Κλέϊμαν και το σουτ του Γιάννου (70’) να μην βρίσκει στόχο. Εύκολο βράδυ είχε με λίγα λόγια ο αντίπαλος τερματοφύλακας, σε αντίθεση με τον Τόνιο, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει και περισσότερες αποκρούσεις και να μαζέψει περισσότερες φορές την μπάλα από τα δίχτυά του.

Παίκτες-κλειδιά όπως οι Τρισκόφκσι, Ακοράν, Λαρένα και Τέτε, ήταν χαμένοι στη μετάφραση, δεν μπόρεσαν να κουβαλήσουν αρκετά την μπάλα και να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, γι’ αυτό και η ΑΕΚ υστέρησε δημιουργικά σε μεγάλο βαθμό. Και στα μετόπισθεν υπήρξαν προβλήματα για τους Λαρνακείς, με τους Χέφελ, Καταλά, Γκονθάλεθ και Ιωάννου να μη βρίσκονται στην καλύτερή τους μέρα.

«Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Η ΕΝΠ ήταν καλύτερη από μας. Μας απείλησε στην πλάτη της άμυνας, ήταν καλύτερη και στις δεύτερες μπάλες. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί», παραδέχθηκε ο Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος σίγουρα έχει πολλά να πει και ν’ αναλύσει στους παίκτες του μετά το χθεσινό αναπάντεχο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ