aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο

ΑΕΚ: Ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο

Ούτε στα μισά του δρόμου δεν έφτασε ο Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει μπόλικα χιλιόμετρα να διανύσει ώστε να δώσει τελική μορφή στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο δεν αγχώνεται. Εξάλλου, έχει την πολυτέλεια του χρόνου αφού οι Λαρνακείς έμειναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι Τιάγκο, Ολατούνζι και Α. Γκαρσία, που ανακοινώθηκαν, προστίθενται στους Γκονζάλεθ, Τάντι, Σπιρόφσκι, Άμπραχαμ, Ακοράν, Ναούμ, Μακρή και Τρισκόφσκι που συνεχίζουν στην ομάδα. Καλές πιθανότητες για να παραμείνουν συγκεντρώνουν επίσης οι Τρουγιόλς και Φερνάντες, κάτι που δεν ισχύει για τους Γκαρσία και Χέιτλι. Για τους δύο τελευταίους ο Ρόκα αναζητεί καλύτερες επιλογές.

Εννοείται πως οι Χάουγκεν και Σούτερντεν, που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, δεν θα αποτελέσουν μέρος του έμψυχου δυναμικού στη νέα αγωνιστική περίοδο, την ίδια ώρα που ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής προχωρεί τις συζητήσεις και με άλλους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Θέμα χρόνου είναι οι ανακοινώσεις για τους Ρομό και Εγγλέζου, με τον τελευταίο να ευχαριστεί δημοσίως όλους στη Δόξα για τη συνεργασία που είχαν στη λήξασα σεζόν. Ο Ρόκα, όπως γράψαμε προσφάτως, βρίσκεται στο ψάξιμο για την ενίσχυση της ομάδας και στις γραμμές. Εννοείται πως θα προστεθεί στο ρόστερ και ένας ικανότατος τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ