aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: «Οπλίζει» για να δώσει απαντήσεις

AEK: «Οπλίζει» για να δώσει απαντήσεις

Να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι «σύνθημα» που έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, μάλιστα, εμφανίστηκε έντονος όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της ομάδας του από εδώ και πέρα, υπογραμμίζοντας πως στο ποδόσφαιρο, σε κάθε αγώνα παίζεις για να κερδίσεις και πως αν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς, παντού. Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη και κάθε προπονητή», σημείωσε ο Κύπριος κόουτς.

«Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παίζουμε με μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου», δήλωσε για το σημερινό ματς. «Είτε οι βασικοί είτε οι αναπληρωματικοί θα πρέπει να δώσουν το 100% για να βοηθήσουν την ομάδα», απάντησε όσον αφορά στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Προετοίμασε το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στους Ναούμ, Σούτερντεν, Κωνσταντίνου και Τρουγιόλς.
Το σημερινό παιχνίδι ενδεχομένως να προλάβει να δει ζωντανά και ο Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, βλέπετε, αναμένεται το απόγευμα στην Κύπρο. Σύντομα, θα έχει διαδοχικά ραντεβού με τη διοίκηση και τον προπονητή, λαμβάνοντας αποφάσεις σχετικά με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ