aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ολατούνζι διετίας δανεικός από την Λάγος

ΑΕΚ: Ολατούνζι διετίας δανεικός από την Λάγος

Επιβεβαιώθηκε το προ ημερών αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Goal.com.cy για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Βίκτορ Ολουέμι Ολατούνζι. Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από την Λάγος Νιγηρίας.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Victor Olatunji με την μορφή δανεισμού δύο χρόνων από την Lagos Islanders της Νιγηρίας.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Ο 21χρονος (05/09/1999) Νιγηριανός επιθετικός στην λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Αλκή Ορόκλινη και σε 31 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 20 γκολ. Προηγουμένως αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την Lagos Islanders, στην Σλοβακία με Inter Bratislava και Podbrezovaκαι στην Αυστρία με την SV Mattersburg.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ