aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Όλα στη ζυγαριά του Ιμανόλ Ιδιάκεθ

ΑΕΚ: Όλα στη ζυγαριά του Ιμανόλ Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στις τάξεις της ΑΕΚ αρχίζουν να δουλεύουν όλο και πιο εντατικά στο θέμα του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Πρώτο θέμα στη λίστα του Άντερ Μουρίγιο με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι αυτό του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι το θέμα να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς, ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος πώς θα κινηθεί.

Το να παραμείνει ο Βάσκος στην ομάδα της Λάρνακας είναι κάτι που θα λύσει τα χέρια του Μουρίγιο, μιας και θέλει τον Ιδιάκεθ πολύ στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειαστεί να αναλώσει χρόνο στην εξεύρεση του επόμενου προπονητή. Αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, κατά την οποίαν θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επόμενη ημέρα.

Ο Ιδιάκεθ έχει το θέμα με το σχολείο των παιδιών του, που πρέπει να επιλύσει και το οποίο δεν είναι το πιο εύκολο, όπως και αυτό της εργασίας της συζύγου του. Στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα βρεθεί  λύση και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ανανέωσης. Άλλωστε, και ο ίδιος θέλει πολύ να παραμείνει, μιας και απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ και τη Λάρνακα, νιώθει την ομάδα σαν δεύτερο σπίτι του και αυτό είναι κάτι που δίνει περισσότερες ελπίδες για θετική κατάληξη.

Επίσης, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν την παραμονή του Ιδιάκεθ. Τα αποτελέσματα άλλωστε είναι εκεί, οι αριθμοί από την ημέρα επιστροφής του μιλούν από μόνα τους. Η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο απαιτητική για την ΑΕΚ, ειδικά στο πρωτάθλημα. Ο Ιδιάκεθ θέλει να είναι μέρος του πρότζεκτ. Θέλει να παλέψει με την ΑΕΚ για νέα είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να βοηθήσει για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος με μεγαλύτερες αξιώσεις ώς το φινάλε της επόμενης σεζόν. Όλα αυτά μπαίνουν στη ζυγαριά μαζί με το θέμα των παιδιών του και σύντομα θα γνωρίζουμε αν ο Βάσκος θα είναι εδώ και για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ