aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Όλα ρευστά με μια «εξάδα»

ΑΕΚ: Όλα ρευστά με μια «εξάδα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο αριθμός ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ της ΑΕΚ που θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι μικρότερος απ’ αυτόν των αποχωρούντων. Ο Ρόκα ξηλώνει την ομάδα και θα τη «χτίσει» από την αρχή. Δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημα, όμως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκρινε βάσει της εικόνας των παικτών στη λήξασα σεζόν πως αρκετοί δεν μπορούν να είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου. Έβαλε πολύ ψηλότερα τον πήχη και θα επιδιώξει τη σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Μετά από μια δεκάδα ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε η ΑΕΚ ότι δεν θα είναι στην ομάδα της, άλλοι έξι που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν δεν μπορούν να αισθάνονται σίγουροι. Πρόκειται για τους Χέιτλι, Γκαρσία, Τόρες, Χάουγκεν, Σούτερντεν και Τέουκενς.

Ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και ο Ρόκα δύσκολα θα τους κρατήσει στην ομάδα. Όλα είναι πιθανά και ο χρόνος θα δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή και ακολούθως θα πάρουν άδεια και όσοι θα είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου θα ενημερωθούν στην πορεία για την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Υπολογίζεται να αρχίσει τις πρώτες μέρες του Ιούλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ