aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι σκέψεις της διοίκησης, την… πληρώνει ο Ρουίθ

ΑΕΚ: Οι σκέψεις της διοίκησης, την… πληρώνει ο Ρουίθ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δεν μπορεί να ισχυριστεί εύκολα κανείς ότι ο Ραούλ Ρουίθ ικανοποίησε με την απόδοσή του, από το περασμένο καλοκαίρι που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και θεωρείται ανάμεσα στα φαβορί για αποχώρηση κατά τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Κάτι που αν επαληθευτεί, αυτομάτως θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση δεξιού μπακ ή μπακ-χαφ.

Επίσης, υπάρχει η σκέψη για την απόκτηση εξτρέμ, μέσου και σέντερ μπακ. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η διοίκηση του συλλόγου της Λάρνακας έκανε τον προσχεδιασμό της για τις χειμερινές προσθαφαιρέσεις. Ωστόσο αναμένεται η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές τη ΑΕΚ βρίσκονται σε άδεια, αρκετοί εξ αυτών μάλιστα αναχώρησαν για το εξωτερικό. Τη Δευτέρα, όμως, ο υπηρεσιακός προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους, θα τους περιμένει για να πιάσουν δουλειά ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο ΑΕΚ Αρένα (Σάββατο 4/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ