aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι μετεγγραφικές ανάγκες και η προτεραιότητα του Αρνάλ Κόντε

ΑΕΚ: Οι μετεγγραφικές ανάγκες και η προτεραιότητα του Αρνάλ Κόντε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη διαδικασία εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών επιλογών στο μετεγγραφικό παζάρι βρίσκεται ο Αρνάλ Κόντε. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη το υφιστάμενο ρόστερ, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά το ξεκαθάρισμα με τα συμβόλαια, κινεί τα νήματα από την Ισπανία. Βρίσκεται εδώ και μέρες στη χώρα του, το ίδιο και ο προπονητής Νταβίδ Κανέδα.

Η αποχώρηση των Τέτε, Χοσέ Ναράνχο και Απόστολου Γιάννου, δηλαδή τριών ποδοσφαιριστών στη γραμμή κρούσης, προϋποθέτει την κάλυψη των κενών που άφησαν. Το βάρος πέφτει σε επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν την ευχέρεια να αγωνισθούν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Ένας τέτοιος παίκτης κρίθηκε πως αποτελεί ο Ανδρέας Μακρής, γι’ αυτό και αποκτήθηκε. Σε σχέση με τον κατάλογο Ιανουαρίου, αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει ο Φλοριάν Τολεμές. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος φορ δεν είχε δηλωθεί για το δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν ένεκα τραυματισμού.

Επιπρόσθετα, με δεδομένο το γεγονός πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Έκτορ Χέφελ, κάτι που φρενάρει την ανανέωση του συμβολαίου, οπότε ο Κόντε είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει για έναν παίκτη με οργανωτικά καθήκοντα. Εν ολίγοις για δεκάρι. Στην ΑΕΚ ξεκαθάρισαν, πάντως, ότι δεν ενδιαφέρει ο Ρούβεν Ράγιος.

Στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή των Λαρνακέων, ασφαλώς, βρίσκεται και η αναζήτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού μέσου. Βλέπετε, ο Λουίς Σάστρε δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο Φακούντο Γκαρσία επέστρεψε στη Λεγανιές, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ