aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι δύο όψεις του νομίσματος

ΑΕΚ: Οι δύο όψεις του νομίσματος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία στις δυο αγωνιστικές που απέμειναν θέλει να πετύχει ισάριθμες νίκες και υποσκελίσει βαθμολογικά τον Απόλλωνα. Κάτι που αν πετύχει πολύ πιθανό να της δώσει περισσότερες μέρες ξεκούραση ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα, η ομάδα της Λάρνακας θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο Γιουρόπα Λιγκ από τον 1ο προκριματικό γύρο, ενώ σε περίπτωση που τερματίσει δεύτερη και κατακτήσει το κύπελλο ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο. Κάτι που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί δύο ακόμη βδομάδες περίπου. Παραλλήλως θα επωφεληθεί και ο Άντερ Μουρίγιο όσον αφορά στον προγραμματισμό.

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που αναφέρει ότι σε περίπτωση που η ΑΕΚ ξεκινήσει από τον 1o προκριματικό θα έχει ένα εύκολο αντίπαλο όπου θα μπορεί μέσα από τα εν λόγω επίσημα ματς να προετοιμαστεί καλύτερα και παραλλήλως θα έχει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Ο κόσμος είναι στο περίμενε των εξελίξεων σχετικά με τον προγραμματισμό. Το θέμα Ιμανόλ Ιδιάκεθ απασχολεί και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα αναφορικά με το μέλλον του. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν να υπογραφεί ανανέωση, όμως πρέπει ο Βάσκος τεχνικός να λύσει το θέμα με το σχολείο των παιδιών του.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα των ανανεώσεων, όπως και της ενίσχυσης. Αν και ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για ονόματα, έχουν ήδη προταθεί στον Μουρίγιο δεκάδες ποδοσφαιριστές, όμως για την ώρα δεν υπάρχει ουσιαστικά εξέλιξη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσουν πρώτα τα δεδομένα με τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ και μετά θα δει τι θα κάνει με τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. Έχει ήδη ξεκάθαρη εικόνα κατά 90% για το πού θα κινηθεί για ενίσχυση και με το τέλος του πρωταθλήματος θα βάλει μπρος.

Σε μία άλλη εξέλιξη, αρχίζει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Παρόλο που η αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον, δεν αναμένεται να είναι μαζική η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ