aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι δύο δρόμοι του Κόντε και ο Κάρλες Πλάνας

ΑΕΚ: Οι δύο δρόμοι του Κόντε και ο Κάρλες Πλάνας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Αρνάλ Κόντε ετοιμάζεται για το ντεμαράζ της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, που θα εκπνεύσει την ερχόμενη Τρίτη. Όπως πληροφορείται το «Goal», από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα εξαρτηθεί αν θα διαγραφεί κι άλλος ποδοσφαιριστής από τον κατάλογο Α της ΑΕΚ, πέραν των -εκτός πλάνου- Ρομάν Γκολομπάρτ και Νάτσο Κάσες.

Δίχως αυτούς, υπάρχει μία διαθέσιμη θέση και ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θα την καλύψει κατά πάσα πιθανότητα με την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Παραλλήλως, αναζητεί εξτρέμ, ενώ δεν έβγαλε από το μυαλό του το ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού μπακ.

Από τη στιγμή λοιπόν που είναι πιθανό να γίνει περαιτέρω κίνηση ή κινήσεις, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι να εντοπιστούν παίκτες του καταλόγου Β, οι οποίοι θα πείθουν ότι έχουν τα φόντα για πρωταθλητισμό. Ο άλλος είναι να αδειάσει τουλάχιστον ακόμα μία θέση στον κατάλογο Α.

Στο δεύτερο σενάριο, λοιπόν, παρά την προ εβδομάδας αναπροσαρμογή συμβολαίου του, ο Κάρλες Πλάνας θα είναι και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση. Άλλωστε, η σημαντική μείωση αποδοχών του βολεύει τους Λαρνακείς. Μπορούν έτσι να τον παραχωρήσουν δανεικό πιο εύκολα ή ακόμα και να τον προσθέσουν στους διαγραφόμενους μαζί με τους Γκολομπάρτ και Κάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ